Over Cheryl Schlüter

Cheryl als mens, Spiritueel Coach, Medium en Healer

Wie ben ik, wat doe ik en wat zijn mijn Dromen & Doelen

Mijn naam is Cheryl, 30 jaar,
moeder van Cathaleya en gelukkig met Thijs.
Geboren in Assen en nu woonachtig in Almelo.
Ik ben hoogsensitief waarvoor ik heel dankbaar ben (nu wel).
Mijn wens is om jullie zoveel mogelijk te laten leven van Binnenuit

Cheryl, wie is Cheryl?

Cheryl is een beetje gek, hooggevoelig en net een beetje anders als anderen. Zoals waarschijnlijk meer mensen die HSP zijn voel je je altijd anders en hierdoor soms ook eenzaam. Waar ik nu gelukkig niet zo veel last meer van heb maar wel altijd zo heb ervaren.

Je voelt alles haarfijn aan. Je weet precies hoe iemand zich voelt en wat er speelt. Vooral op bijvoorbeeld een verjaardag. Je weet gelijk wat de sfeer is, wie zich goed of juist niet goed voelt. Onderlinge relaties zoals bijvoorbeeld strijd of ongemakkelijke situaties.. hierdoor kan je vermoeid thuis komen en niet genieten van het feestje.

Gelukkig heb ik geleerd om dit af te sluiten. Gewoon te genieten.. heerlijk, en wat een bevrijding.

Dit heb ik mede geleerd door een spirituele leerweg hooggevoeligheid en intuïtie te volgen. Deze cursus was voor mij een Eyeopener. Het was een spirituele cursus en dacht eerst; “Waar zou ik terecht komen?”, maar het was ontzettend leuk en leerzaam. Toen dacht ik echt; “Dit wil ik ook doen maar dan net anders.”.

Spiritueel zweverig?? Neeee!

Spiritueel klinkt eigenlijk voor veel mensen nog ontzettend zweverig en denken meestal meteen aan Jomanda. Zij had altijd van die ontzettend grote jurken aan. Maar dit betekend natuurlijk niet dat alle spirituele mensen zo’n jurk dragen. Ik vind het jammer dat het nog niet gewoon bespreekbaar is. Mensen vinden het toch vaak nog iets Harry Potters hebben, terwijl ze geen idee hebben wat ze missen.

Door jezelf spiritueel te ontwikkelen krijg je enorm veel tools in handen waardoor je zelfredzaam wordt, en altijd hulp bij de hand hebt, 24/7. Mijn doel met Centrum van Binnenuit is zeker ook om het Spirituele bespreekbaar te maken.

Geen zweverig gedoe dus maar gewoon met beide beentjes op de grond.

Spiritueel Mentor Cheryl

Ontwikkeling van Centrum van Binnenuit

Altijd al heb ik geweten dat ik Cheryl Schlüter, andere mensen wil helpen, begeleiden, gelukkig laten zijn met wie ze werkelijk zijn. Alleen kon ik dit nog geen vorm geven. Vroeger heb ik er door omstandigheden nooit bewust over na kunnen denken, er waren op dat moment andere omstandigheden.

Wij hadden het niet breed, mijn moeder, broer en ik. Wat ik hierdoor vooral belangrijk vond is dat ik later werk zou hebben waarmee ik geld kon verdienen en niet in de zelfde situatie zou komen als ik toen zat. Als ik een nieuw jas nodig zou zijn dan wou ik die ook kopen, of als ik een dagje wat leuks zou willen doen dan moest dat ook gewoon kunnen. Dat was toen mijn doel. Geld verdienen zodat je geen geld zorgen zou hebben. Dit inzicht heb ik gekregen door de Tarot. Daarnaast werkte de thuis situatie en school situatie niet mee.

Er was toen geen mogelijkheid om bewust na te denken over wie ik werkelijk was en wat mij echt gelukkig zou maken, hoe ik kon leven van Binnenuit.

Hierdoor ben ik de essentie van mij zelf helemaal verloren, diep verstopt in mijn onderbewustzijn. Want dat is mensen helpen… Gelukkig kwam dit al steeds meer naar de oppervlakte rond mijn twintigste. Ik heb toen gekeken naar opleidingen in de zorg, ben toen ook zelfs begonnen met de studie HBO verpleegkundige om in het GGZ te werken. Maar ook snel weer mee gestopt, het voelde niet goed. (Jaaa, Cheryl is wel 2 uur naar school gegaan, en toen ben ik er mee gestopt) Ik had gewoon nog tijd nodig om mijzelf te ontdekken.

Dat ik anderen helpen in mijn natuur zit, werd in de loop van de jaren steeds duidelijker. De adviezen die ik anderen mocht geven, waardoor ik zag dat ze gingen groeien is hier een groot voorbeeld van. Anderen bewust laten worden van hun onderbewustzijn, daar zit mijn kracht. Mensen leren leven met hun eigen kracht van Binnenuit, vandaar ook de naam: Centrum van Binnenuit.

Cheryl’s Dromen & Doelen

Mijzelf blijven ontwikkelen op het gebied van coaching, mediumschap en healing. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten ervaren hoe je kunt leven met de kracht van binnenuit.

Lieve groet,

Cheryl

Ps: Ook kun je mij vinden op mediumchat

Logo Centrum van Binnen uit
Medium Cheryl
Medium Cheryl Assen

Zou je willen weten of ik al wat voor jou kan betekenen?

Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek aan.

Maak kennis met mij en ervaar zelf of ik jou kan helpen.

© Copyright 2019 - Centrum van Binnenuit