Luisteren naar je gevoel

Luisteren naar je gevoel | Weeklezing (31)

“Luisteren naar je gevoel” het thema voor week 31, 29 juli – 4 augustus. Deze week maak ik gebruik van het Tarot Deck: Illuminati. Eigenlijk komt het door een vriendin die op vakantie is in Italië en in een prachtig winkeltje Italiaanse tarot heeft gekocht. Nou ja, het design is van een Italiaanse schilder. Ik vondt deze kaarten zo mooi. Dat ik gelijk dacht; ‘ Ik ga voor de weeklezing eens een ander mooi deck gebruiken’. Als ik straks zelf naar Italie ga hoop ik ook een prachtig nieuw deck te kunnen kopen in een van die mooie winkeltjes. Goed, de energie voor deze week gaat over gevoel. Na vorige week helderheid te hebben gekregen (Wat gelijk duidelijk wordt ook in deze week) is het nu weer tijd om naar ons gevoel te kunnen luisteren.♡

Rider Waite Radiant Tarot kaarten hier te koop.

Note: Dit de algemene week energie, en geldt voor iedereen.